Spuitbussen op maat

In slechts vier stappen creĆ«ren we jouw kleur op maat!  

Stap 1: Kennismaking

Op zoek naar een specialist waarbij persoonlijk contact en betrokkenheid op de eerste plaats staan? All Car Paints verwelkomt je graag in de winkel en staat je bij met advies op maat. 

Ben je bijvoorbeeld pas begonnen aan het restauratieproject van je classic car of oldtimer? Samen zoeken we de juiste lak om de restauratie van je carrosserie tot een goed einde te brengen.

Stap 2: De juiste kleur zoeken

Op zoek naar een specifieke kleur? Bezorg ons simpelweg het kleurnummer van je wagen. 

Heb je geen informatie over de kleur die je nodig hebt? Kom gerust langs met je wagen of een kleurstaal. Onze meetinstrumenten bepalen de juiste kleurformule (zelfs de combinatie van specifieke mengkleuren en binders) voor jouw toepassing.

Stap 3: De kleur maken

De kleur is bepaald. Nu is de keuze aan jou. Ben je eerder op zoek naar een basislak? Of een blinkende lak met of zonder verharder? We maken ook grote hoeveelheden spuitbussen op maat of lak in blikken tot twintig liter. Je lak krijgt vorm aan de hand van de vastgelegde kleurformule.

Stap 4: De lak bestellen 

Je lak op maat is nu klaar voor gebruik. Zit je nog met vragen? Maak dan gerust een afspraak of spring binnen. We leren je heel precies hoe je gepersonaliseerde lak werkt. Zowel voor particulieren als voor bedrijven zoeken we het beste resultaat. Want kleuren op maat, dat is onze job!

Meer weten over onze kleuren op maat? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!