autolamp

Paints/lakken

Voor elke toepassing de juiste lak

Primers, vernissen en grondverf. ACP heeft de gepaste verf of lak voor de bescherming en verfraaiing van je auto, container, werktuig, hekwerk, poorten, meubels of tegels.

Ontdek ons ruim aanbod in autolak en industrieverf. We werken enkel met de meest gerenommeerde merken, waaronder Spies Hecker, Monopol, Impa en Carsystem.

Enkel topmerken

Spies Hecker is een A-merk. In het gamma vind je zowel autolak voor je vrachtwagen, auto of bus, als industrielak voor het spuiten van je poort of paneel. Door de hoge kwaliteit raden we het merk aan bij particulieren. Ook onze op maat gemaakte spuitbussen vullen we met de kwaliteit van Spies Hecker. 

Daarnaast werken we met het Franse merk Monopol. Zij garanderen een budgetvriendelijke industrielak zonder in te boeten op kwaliteit. 

Voor de beste grondmaterialen, plamuren en vernissen (blanke lakken) kiezen we voor het merk Impa. Dit is een kleinere fabrikant met een budgetvriendelijk assortiment.

Een vierde topmerk in ons gamma is Carsystem. Dit Duitse label biedt al meer dan 60 jaar oerdegelijke lakken én heel wat hoogwaardige toebehoren aan. Kenmerkend? De compromisloze kwaliteit.

Zie je door al die merken het bos niet meer?

We helpen je graag op weg. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.