Non-paints & toebehoren

Op zoek naar onderhoudsproducten of lakbenodigdheden?

Je vindt alles wat je nodig hebt bij ACP. Vanaf de aankoop van je materiaal tot aan het verwerken van je afval. We staan je bij gedurende het hele proces. Want naast auto- en industrielak vind je bij ons ook de lak- en onderhoudsproducten die je nodig hebt.

Ontdek de producten per categorie.

Het juiste materiaal voor elk lakproces

Op zoek naar thinners, wasbenzine, spuitbussen, tiplakverven, lakstiften of polish producten? We beschikken over een groot aanbod. En ook voor wax, lijm, en coatings helpen we je graag op weg. Ontdek het in de webshop of vraag raad aan één van onze specialisten in de winkel.

Schuurmaterialen

Schuren is de basis van veel projecten. Maak je oppervlakken glad en schoon met ons aanbod aan schuurmachines, schuurpapier en schuurblokken.

Poetsbenodigdheden

Propere en afgedekte materialen zijn van levensbelang. Zowel vóór als ná het lakwerk. Met onze reinigingsproducten en afplakmaterialen ben je voorbereid. Bekijk het hele gamma aan microvezeldoeken in de webshop en vind meteen de juiste tape of afdekfolie.

Veiligheid voorop

Bescherm jezelf tegen gevaarlijke stoffen die vrijkomen tijdens het lakken, spuiten of verven. Met de PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) in ons assortiment maak je een veilige start. Bekijk het aanbod spuit- en stofmaskers, koolfilters, veiligheidsbrillen, overalls en handschoenen in onze webshop.

Alle toebehoren voor je lakproces

Naast kwalitatieve paints en lakken, vind je in ons assortiment ook alle toebehoren om het beste resultaat te krijgen. Ontdek ons grote aanbod lakpistolen, poliermachines, mengbekers, lakfilters, penselen, cabinefilters, lucht- en snelkoppelingen, spuitstanden, staanders en schragen.

Niet gevonden wat je zocht? Kom langs in onze winkel. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat!