089/49.10.49

Nieuwe UV grondverf van Spies Hecker herstelt supersnel kleine schades


 De Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002 wordt spuitklaar geleverd en kan direct toegepast worden op gereinigde, geschuurde ondergronden zoals staal of verzinkt staal en uiteraard ook op originele grondlakken. De UV Grundierfüller 9002 is verder nog geschikt voor kunststof onderdelen na voorbehandeling met een kunststofhechtprimer.

"Voor kleine reparaties die snel en goed uitgevoerd moeten worden, is een snel werkproces natuurlijk uiterst belangrijk. Daarom introduceerden we de Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002, die perfect past in het Spies Hecker Speed Repair systeem", verduidelijkt Stefan Chamboné, Technisch Accountmanager van Spies Hecker leverancier Plus Paint.

 

Gemakkelijk toe te passen en korte droogtijden

De transparante, grijze grondlak wordt aangebracht in twee lichte spuitgangen zonder tussenuitdamptijden. Hij droogt, met behulp van een 400 Watt UV-A-lamp, na slechts drie tot zes minuten. Hij is ook geschikt voor gebruik met krachtigere, vrijstaande UV-A-lampen die speciaal ontworpen zijn om lakken te drogen. UV Grundierfüller 9002 kan ook nat geschuurd worden en overgespoten met alle Spies Hecker basislakken  en aflakken.

 

De Permasolid 1K UV Grundierfüller 9002 wordt kant-en-klaar geleverd in blikken van 1 liter en  in een handige spuitbusversie

Overtuigd van onze expertise?
Contacteer ons vandaag nog